Fashion World
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fashion World

Saznajte koji su najnoviji modni trendovi, gde mozete kupiti odecu koju ste nasli na internetu, ocenite izgled poznatih licnosti, pogledajte najnovije modne revije, trazite savete od nasih clanova - registrujte se.

PrijemLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Zasto zene vole malu crnu haljinu?

Ići dole 
+5
CitizenQueen
.Wicked.Girl.
BlairWaldorf
Nadja
serenavdwoodsen
9 posters
AutorPoruka
serenavdwoodsen
Fa$hion admin
Fa$hion admin
serenavdwoodsen

Broj poruka : 263
FW novac : 457
Datum upisa : 19.06.2010
Godina : 31

Zasto zene vole malu crnu haljinu? Empty
PočaljiNaslov: Zasto zene vole malu crnu haljinu?   Zasto zene vole malu crnu haljinu? I_icon_minitimePon Jun 21, 2010 8:55 am

Zasto zene vole malu crnu haljinu? Chanel
Od kad ju je Coco Chanel isfurala još u 1920-ima, nema žene koja je nije obukla barem jednom u životu. Vreme prolazi, trendovi se menjaju, ali LBD (Little Black Dress) je uvek tu. Daily Mail prenosi kako je nedavno istraživanje pokazalo kako Britanke svoje najdraže primerke nose i po celu deceniju!

Zasto zene vole malu crnu haljinu? Article-1288210-0432e77a0000044d-697_196x655

Najdraži primerci male crne čuvaju se u ormaru prosečno neverovatnih 12 godina, a četvrtina ispitanica ih nosi i nakon 15 godina, a desetina i nakon 25 godina vernosti. Ako ovi podaci ne govore kako je reč o zaista neverovatnom komadu, ne znamo šta govori.

Coco Chanel, Audrey Hepburn, Lady Di i mnoge druge znale su da jednostavnost LBD omogućava da ne budete ni „overdressed ni under-dressed" nego sređeni baš koliko treba. I što nije najmanje važno, ona ne mora biti skupa kako bi bila lepa. Nužno je samo da dobro pristaje ženi koja je nosi. Sve drugo se tada može zanemariti.
Zasto zene vole malu crnu haljinu? SJP+Calvin+Klein+OscarsZasto zene vole malu crnu haljinu? Black10
Nazad na vrh Ići dole
Nadja
Fa$hion admin
Fa$hion admin
Nadja

Broj poruka : 1058
FW novac : 1509
Datum upisa : 17.06.2010

PočaljiNaslov: Re: Zasto zene vole malu crnu haljinu?   Zasto zene vole malu crnu haljinu? I_icon_minitimePon Jun 21, 2010 8:59 am

WoW!!! Hwalla!!! Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
https://fashion-world.catsboard.com
serenavdwoodsen
Fa$hion admin
Fa$hion admin
serenavdwoodsen

Broj poruka : 263
FW novac : 457

PočaljiNaslov: Re: Zasto zene vole malu crnu haljinu?   Zasto zene vole malu crnu haljinu? I_icon_minitimePon Jun 21, 2010 9:05 am

Nista Smile ja imam dve male crne haljine. Nisu bas kao ove gore...ozbiljne...xD moje su za malo mladje xD
Nazad na vrh Ići dole
Nadja
Fa$hion admin
Fa$hion admin
Nadja

Broj poruka : 1058
FW novac : 1509
Datum upisa : 17.06.2010

PočaljiNaslov: Re: Zasto zene vole malu crnu haljinu?   Zasto zene vole malu crnu haljinu? I_icon_minitimePon Jun 21, 2010 9:11 am

Da...sxwatam...ove gore su za žene!!! Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
https://fashion-world.catsboard.com
BlairWaldorf
Fa$hion Mod
Fa$hion Mod
BlairWaldorf

Broj poruka : 343
FW novac : 517
Godina : 27

PočaljiNaslov: Re: Zasto zene vole malu crnu haljinu?   Zasto zene vole malu crnu haljinu? I_icon_minitimePon Jun 21, 2010 9:18 am

Hahahha...kako su lepe male crne haljine Smile Totalno zenstvene i glamurozne Smile Ja nemam nijednu...cini mi se Wink
Nazad na vrh Ići dole
.Wicked.Girl.
Fa$hion Designer
Fa$hion Designer
.Wicked.Girl.

Broj poruka : 75
FW novac : 82
Datum upisa : 22.06.2010
Godina : 30

PočaljiNaslov: Re: Zasto zene vole malu crnu haljinu?   Zasto zene vole malu crnu haljinu? I_icon_minitimeSre Jun 23, 2010 12:06 am

Obozavam crne haljine.. Tako su lepe, zenstvene, sexy (xD) i glamorozne jos uz bisere divne *_*.. Imam jednu malu crnu haljinu i obozavam je. Ako zelite da budete primjecene onda obucite crnu haljinu.. Wink
Nazad na vrh Ići dole
CitizenQueen
FW new member
FW new member
CitizenQueen

Broj poruka : 35
FW novac : 41
Datum upisa : 24.06.2010

PočaljiNaslov: Re: Zasto zene vole malu crnu haljinu?   Zasto zene vole malu crnu haljinu? I_icon_minitimeČet Jun 24, 2010 11:41 am

ja imam makar 3...znaci kada izlazim,onako na brzinu...a nemam blage sta cu da obucem...samo crnu haljinicu,bilo koju ogrlicu i bilo koje cipele i izgledam savrseno...nju svaka devojka treba da ima u ormanu
Nazad na vrh Ići dole
http://mileyfans.gettalk.net
-*0nA l00dacXa AleX*-
I love fashion
I love fashion
-*0nA l00dacXa AleX*-

Broj poruka : 140
FW novac : 188
Datum upisa : 29.06.2010
Godina : 28

PočaljiNaslov: Re: Zasto zene vole malu crnu haljinu?   Zasto zene vole malu crnu haljinu? I_icon_minitimeUto Jun 29, 2010 9:34 am

pa crne haljine su stv super Razz
Nazad na vrh Ići dole
Hayley_Williams ^^
I love fashion
I love fashion
Hayley_Williams ^^

Broj poruka : 72
FW novac : 160
Datum upisa : 29.06.2010
Godina : 28

PočaljiNaslov: Re: Zasto zene vole malu crnu haljinu?   Zasto zene vole malu crnu haljinu? I_icon_minitimeSre Jun 30, 2010 3:02 am

volim kako izgledaju...a i u njima se izgleda mrsavije,samo ako izaberete onu koja vam pristaje...xD Very Happy

Nazad na vrh Ići dole
angel
FW new member
FW new member
angel

Broj poruka : 22
FW novac : 56
Datum upisa : 06.07.2010

PočaljiNaslov: Re: Zasto zene vole malu crnu haljinu?   Zasto zene vole malu crnu haljinu? I_icon_minitimeUto Jul 06, 2010 1:32 pm

Znala sam za ovo. U pravu su. Ja obozavam "malu crnu haljinicu".. Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Anja'99
I love fashion
I love fashion

Broj poruka : 54
FW novac : 69
Datum upisa : 05.07.2010

PočaljiNaslov: Re: Zasto zene vole malu crnu haljinu?   Zasto zene vole malu crnu haljinu? I_icon_minitimePon Jul 12, 2010 2:15 am

serenavdwoodsen ::
Nista Smile ja imam dve male crne haljine. Nisu bas kao ove gore...ozbiljne...xD moje su za malo mladje xD

I ja... Smile
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Zasto zene vole malu crnu haljinu?   Zasto zene vole malu crnu haljinu? I_icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Zasto zene vole malu crnu haljinu?
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Fashion World :: Leto 2010-
Skoči na: